Ballett RAD u/v viderekommende - Advanced Foundation og Intermediate Foundation m/tåspiss

Kurs id : 4 To8
Studio 2
Torsdag kl.18:40 - 20:10
Pedagog: Elizabeth Guinoo

Beskrivelse

Denne klassen er for viderekommende og er det høyeste nivået vi underviser innen RAD-systemet høsten 2019. Kurset forutsetter solid erfaring med klassisk ballett, og inneholder noe tåspiss.

Bergen Dansesenter tilbyr som den eneste danse-/ballettskolen i Hordaland muligheten for gradering eller eksamen i klassisk ballett gjennom den internasjonale undervisningsmetoden fra Royal Academy of Dance.

Her kan du se en liten videosnutt om RAD undervisningen hos oss.

Dette gir en ekstra dimensjon til treningen ved at man får en presis tilbakemelding på egen mestring og nivå og blir kjent både med sine sterke sider og med hvordan man kan utvikle seg og bli en bedre danser.

BDS gjennomfører RAD-gradering hvert eller annenhvert år, og de som velger å gradere seg, må være innstilt på å danse minimum 2 ganger pr. uke i tillegg til ekstra-treninger gjennom semesteret.

Muligheten til gradering gjelder både barn, ungdom og voksne, og alle RAD-klassene undervises av Elizabeth Guinoo som er sertifisert RAD-pedagog. Selve metoden RAD gir en god og strukturert undervisning i klassisk ballett for alle.

RAD-graderingen er frivillig og for elever som er spesielt interessert, og du er like velkommen til å følge kursene også uten å ta graderingen.

 

Vår kursplan